POPIS
Za vznikom tohto zaujímavého a unikátneho piva bolo prekvapivé stretnutie medzi Talianskom a Amerikou; Sam Calagione z Dogfish Head brewery, jedného z najznámejších amerických pivovarov, prišiel do Talianska vytvoriť osobité kolaboračné pivo s Leom a jeho Borgo bandou. Najprv si zvolili štýl – ležiak plzeňského typu, ale chceli ho spraviť silnejším a viac chmeľovým. Z chmeľov Simcoe, Warrior a Saaz teda vytvorili krásne voňavú zmes a hrsť za hrsťou ju pridávali do chmeľovaru každú minútu počas jednej hodiny. Výsledok? My Antonia, nezvyčajné, extrémne parfumované pivo, kde sa kvetinové a živičné arómy miešajú dohromady. Chuť je explozívna a zároveň vyrovnaná, medové tóny zo sladov a korenisté z chmeľov sa miešajú v elegantnom zakončení.
RATEBEER.COM