Je veľkou špecialitkou, ktorá je natoľko svojrázna, že zarazí nejedného pivára. Ide o neochutenú verziu Lambiku, ktorý vzniká spontánnym kvasením kvasnicami Brettanomyces Bruxellensis a Brettanomyces Lambicus. Výsledný produkt je kyslý, suchý, má divoký charakter a je vysoko perlivý. Vzniká miešaním staršieho a mladšieho Lambiku, z ktorých každý má svoju špecifickú chuť.
Pôvodom zo Španielska, známy z Anglicka, na francúzsky spôsob a prvý už aj na Slovensku. Sajder či cider, nie je pivo ani radler. Je perlivý, je jablkový a je to alkoholický mušt. Vlastnoručne vyrábaný štyrmi kamarátmi, poctivou receptúrou zo slovenských jabĺk až k umeniu jeho skutočnej chuti. A to preto ten náš, aj Váš,z lásky k jablkám.
Pivo tmavo hnedej farby s karamelovo-kávovou vôňou. V chuti nájdeme hozienka, slivky a alkoholový dozvuk. Aj napriek svojej vysokej stupňovitosti je iba mierne sladké, s horkou dochuťou. Veľmi príjemné pitie na dlhé zimné večery.
Antoš | Bohemia Pale Ale | CZE
English Pale Ale | 12° | 4,8% ABV
POPIS
Svetlý “ejlík” vyrobený výlučne z českých surovín. Pre toto pivo je charakteristická citrusovo-obilná vôňa, ktorú mu dodáva chmelenie za studena novovyšlachteným českým chmeľom. Pivo je ľahšie s veľmi dobrou pitelnosťou.
Kocour | Christmas Ale | CZE
Christmas Ale | 15° | 6,0% ABV
POPIS
Pivo tmavej farby s vôňou citrusov, borovice a karamelu, varené špeciálne na predvianočné obdobie. Rezkosť je nižšia, chuť na začiatku sladkastá so suchým, orieškovo-kávovým koncom. Chmelenie za studena americkým chmeľom Chinook mu dodáva borovicový nádych.
De Halve Maan | Brugs Quadrupel | BEL
Quadrupel | 22° | 11% ABV
POPIS
Belgický silný quadrupel tmavej farby. Použitie špeciálnych tmavých sladov mu dodávajú farbu a sladový charakter. V chuti nájdeme kombináciu plného tela a ovocnej dochuti s jemným hrejivým alkoholom. Vysoké množstvo alkoholu z tohto piva robí ideálny kúsok na archiváciu. História pivovaru De Halve Maan siaha až do roku 1546.